15-06-2022

Zomeravond Tuinconcert

Groepsfoto Tuinconcert

Na de ‘optreedstilte’ in Coronatijd,  konden wij op 15 juni jl. eindelijk weer een Voorspeelavond organiseren. Het werd een Tuinconcert in Obdam op een prachtige zomeravond. Een tuin vol met goedgemutst publiek dat genoot van de verschillende stijlen muziek, gespeeld door muzikanten van alle leeftijden.

Leerlingen uit Obdam en Hoorn speelden op akoestische gitaren, elektrische gitaren  en basgitaren. Daarbij werd ook  prachtig gezongen, muziek van o.a. Blondé,  The Kelly Famaly  en eigen geschreven nummers!  Met muziek van oa. S10 in een bewerking voor twee gitaren, de grote hit Hard to say Good-bye en het zomerse Summer Paradise.

Met nummers voor elektrische gitaar van o.a The Shavers, Madness, Dick Dale en Bach.  Ook kwam klassieke muziek aan bod met de Italiaanse componist Ferdinando Carulli, de duetten voor klassieke gitaar. Al hekkensluiter werd het nummer Hotel California van The Eagles gespeeld, waarbij de basgitaar even goed naar voren kwam en natuurlijk de eindsolo voor de elektrische gitaar. Prachtig!

Het was weer als vanouds, een leuke en gezellige Voorspeelavond met mooie optredens.