23-06-2023

Voorspeelavond Tuinconcert 2023

Vrijdag 23 juni was het Tuinconcert. Het begon om half zeven in de zonnige tuin. Ouders en leerlingen hadden tuinstoelen meegenomen, zodat iedereen heel comfortabel zat.

De aftrap was voor Elina en Jens. Jens die o.a. het bekende "Rollercoaster" speelde en Elina die de Lazy song prachtig zong, waarbij ze zichzelf begeleidde met de gitaar. Mike en Lucas vervolgde de avond met o.a. de nummers "De grot van de Bergkoning" en "Old Town Road". Waarna het de beurt was voor de basgitaristen Finn en Bram, die strak in de maat nummers van  Doe Maar en Nirvana speelden. Met klassieke muziek ging de avond verder, Matz, Bianca en Erik speelden nummers van Bach, Sor en Carulli.  Ook zong Bianca prachtig "Ze Huilt Maar Ze Lacht" van Maan, waarbij ze zichzelf begeleidde op gitaar. 

Na een korte pauze met ijs en frisdrank was het de beurt aan de elektrische gitaar met Mika en Finn, het was een stevig optreden, waarbij ze o.a. hun eigen metal nummer speelden. Jan op bas en Frank op western gitaar brachten de rust weer terug,  zij speelden o.a. op prachtige wijze het bekende "Scarborough Fair". De avond werd besloten door Jarno en Luca die het opzwepende "Baggy Trousers" en hét bluesnummer van Gary Moore, "The Stumble" speelden.

Terugkijkend op de avond was het een schitterend gevarieerd geheel. "Iedereen bedankt voor het spelen en graag tot de volgende keer"...