13-12-2019

Voorspeelavond in het Brakenkerkje 13 december

Vrijdag 13 december was de jaarlijkse Voospeelavond in het Brakenkerkje in Obdam. Met twee voorstellingen, een voor kinderen en een voor jongeren/volwassenen.

Met om 18.30 uur; alle kinderen konden hun eigen favoriete nummer kiezen. Van radio, tv of computerspelletje, uit het lesboek of natuurlijk uit het kerst repertoire. Met zang en samenspel klonk het prachtig in het mooi versierde Braken kerkje. We sloten af met het grote Kinderorkest waarbij alle kinderen samen Blauwe Dag en Rudolph the red-nosed reindeer speelden. Een gezellig uurtje muziek in de kerstsfeer en met na afloop voor iedereen wat drinken en voor de kinderen kerstsnoep.

Met om 20.30 uur; dit deel was vooral door jongeren en volwassenen. Met prachtige klassieke muziek, de popnummers van nu , afgewisseld met kersthits van alle tijden. Met veel zang en instrumentale gitaarmuziek. De avond was heel geslaagd en de reacties van het publiek waren zeer enthousiast. De komende maanden gaan we ons voorbereiden op de workshops en op het Leerlingenconcert in De Brink.