17-05-2024

The Herons Stralen op Zonnig Tuinenfestival in Zwaagdijk

The Herons

Op een stralende eerste pinksterdag zorgden The Herons voor een muzikale traktatie tijdens het tuinenfestival in Zwaagdijk. Onder leiding van coach Cor Beemster liet deze getalenteerde leerlingengroep een reeks sfeervolle popnummers horen.

De zonnige dag vormde het perfecte decor voor de drie optredens van elk een half uur, waarbij het publiek kon genieten van bekende hits van artiesten als Bløf, Common Linnets en Dire Straits. De aanstekelijke zang van Nico, Claudia en Marco, samen met het indrukwekkende gitaarspel van de band, werd met enthousiasme ontvangen door het publiek. 

Toetsenist Martijn en drummer Marco blonken uit tijdens het nummer "Black Pearl", waarmee ze de sterren van de hemel speelden.

Na afloop stroomden de positieve reacties binnen vanuit de drukbezochte tuin. "Fantastisch optreden!" en "Geweldige sfeer!" waren enkele van de enthousiaste opmerkingen. Met een goed gevoel kijken we terug op een geslaagde dag, mede dankzij Raoul, de man achter de knoppen. Lees het volledige verslag en bekijk de foto's van The Herons in het Noordhollands Dagblad.