Akoestische gitaar

Je gaat aan de slag met met de hits van radio en tv. Dat kan met verschillende technieken zoals slaggitaar en tokkelen (fingerpicking-style). Je leert gitaarsolo's spelen en jezelf te begeleiden als je zingt. Je speelt in verschillende populaire muziekstijlen van nu of je duikt in de boeiende wereld van de Spaanse en klassieke gitaarmuziek.

Je leert muziek lezen d.m.v. notenschrift en/of tabulatuur en/of akkoordsymbolen. Techniek, theorie en gericht leren luisteren naar muziek zijn items die steeds terugkomen. Tijdens de les kan je zelf muziek inbrengen.

Groepslessen

Naast de privélessen zijn er ook groepslessen. Je speelt samen en vult elkaar aan. Eën speelt de melodie en een ander akkoorden. Met zang, drums en bas wordt het steeds completer.

Optreden

In juni kan je meedoen met een optreden. Dat kan in een groep naar keuze of een groep die het beste bij je past qua muziekkeuze en niveau. De optredens zijn o.a. in De Brink en het Brakenkerkje in Obdam. Dit is voor veel leerlingen een avond om naar uit te kijken waarbij familie en vrienden natuurlijk van harte welkom zijn.