Laden...

Tarieven

Bij het lesgeld zijn de extra activiteiten zoals samenspellessen, workshops en deelname aan voorspeelavonden en  presentaties inbegrepen. Klik voor een overzicht van de lesgeleden op Tarieven. Voor leerlingen vanaf 21 jaar zijn wij verplicht btw in rekening te brengen. Word je dit cursusjaar 21, dan ben je dit cursusjaar vrij van btw.

De Lesgeldbijdrage van Gemeente Koggenland is ook dit jaar weer van toepassing. Leerlingen tot 18 jaar ontvangen een lesgeldbijdrage met een maximum van 160 euro. De hoogte van deze bijdrage is o.a. afhankelijk van het totaal aantal leerlingen en wordt jaarlijks vastgesteld. Meer actuele informatie over deze regeling kunt u ook vinden op de website van Gemeente Koggenland.

De Start

Gratis Proefles!

Als je begint met de gitaarlessen, kan je eerst een gratis proefles nemen om kennis te maken met de docent en de lesmethode. Dan kan je ook aangeven welke muziekrichting je wilt zodat de lessen daar op kunnen aansluiten. Je merkt dan dat het ruime leslokaal ( 25 m2) en de aanwezige apparatuur kunnen ondersteunen bij de lessen. Denk aan het drumstel, zanginstallatie en de computer. 

Geen Gitaar? Geen Probleem!

Als je nog geen gitaar hebt kan je een gitaar gratis lenen voor de eerste lessen. Erg handig als je nog geen keus hebt gemaakt over de aanschaf van een gitaar. Dit is vooral voor de akoestische gitaren. 

Gratis Lesboek met CD!

Als je start met de gitaarles,krijg je het eerste lesboek met cd gratis. In dit boek kan je leren een melodie te spelen. De eerste stappen naar succes worden gemaakt door middel van het boek Speel de Sterren. Dit boek is speciaal geschreven voor de beginfase van gitaaronderwijs door Cor Beemster. Met ondersteuning van CD.

 

Gratis proefles!