Laden...

Muziekopname

Wil je je muziek promoten voor optredens, dan is een Demo welkom. Je kan je muziek gemakkelijk aan iedereen laten horen. Ook is het leuk om een discografie op te bouwen door de jaren heen. Opslag kan op cd of op usb stick.

De opnamen worden gemaakt met pofessionele software en hardware van o.a. Cubase, Rode, Focusrite Pro, Yamaha, Akg, Korg en Genelec. Je kan bij het afmixen zelf invloed uitoefenen op de eindmix zodat het helemaal aan je verwachtingen kan voldoen. Bel of kom vrijblijvend langs voor een gesprek, dan kunnen we de mogelijkheden invertariseren. 

Uitgebreide opname

Voor uitgebreide opnames van grote groepen of bands die alle instrumenten live willen inspelen, werken we samen met RiverStudio in Alkmaar. 

De combinatie van de oude annaloge materialen en de nieuwste digitale ontwikkelingen worden hier toegepast. De afgezonderde ruimtes voor "schone" opnames zorgen voor een strak geluid zonder overspraak.

Daarbij zorgt de speciaal ontworpen akoestiek van de opnameruimte voor een perfect resultaat zonder bijgeluiden. Kwaliteit staat voorop!

Gratis proefles!