Laden...

Voorspeelavond in het Brakenkerkje 13 december

Datum: 13-01-2020 16:23

Vrijdag 13 december 2019 was weer de jaarlijkse Voospeelavond in het Brakenkerkje in Obdam. Er waren dit keer twee voorstellingen, een om 18.30 uur voor de kinderen en een om 20.30 uur voor jongeren/volwassenen.

De kinderen die optraden voor familie en vrienden hadden allemaal hun favoriete nummer gekozen om te spelen. Dit kon een nummer van de radio zijn, van tv of een computerspel, uit het lesboek of het kerstreportaire. Met zang en samenspel klonk het prachtig in het mooi versierde Braken kerkje. We sloten af met het grote Kinderorkest, waarbij alle kinderen samen ‘Blauwe Dag’ en ‘Rudolph the red-nosed reindeer’ speelden. Een gezellig uurtje muziek in de kerstsfeer en met na afloop voor iedereen wat drinken en voor de kinderen kerstsnoep.

De jongeren en volwassenen speelden wederom een gevarieerd programma. Prachtige klassieke muziek en de popnummers van nu werden afgewisseld met kersthits van alle tijden. Met veel zang en instrumentale gitaarmuziek. De avond was heel geslaagd en er waren enthousiaste reacties van het publiek. De komende maanden gaan we ons voorbereiden op de workshops en op het Leerlingenconcert in De Brink.

Voor foto's open het  Fotoalbum

 

Gratis proefles!