Laden...

The Herons in Limmen en het Vriendenconcert

Datum: 16-12-2017 12:54

Op woensdag 18 Oktober was het optreden van The Herons in Limmen ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van de plaatselijke Vrouwengilde en op 12 november hadden ze hun Vriendenconcert in De oude School in Hensbroek.

The Herons is een volwassenen leerlingengroep die eens in de twee weken repeteert o.l.v. Cor. Sinds enkele jaren is de groep muzikaal steeds gegroeid en hebben ze regelmatig optredens in de regio. In Limmen werden prachtige eigentijdse nummers van o.a. The Corrs en Brian Adams gespeeld. Na de pauze kwamen de Hollandse meezingers waarmee Nico en Claudia het publiek tot groot enthousiastme wisten te brengen, waarbij bij de laatste nummers iedereen in polonaise door de zaal liep. Heel veel positieve reacties van de dames die terugkijken op een prachtige jubileumavond.

Op zondag 12 november was Vriendenconcert in De oude School in Hensbroek. De zaal was gezellig vol en het publiek kon genieten van een prachtig luisterprogramma. Zo werden nummers van Chris Isaak afgewisseld met nummers van The Common Linnets en de Eagles. Met in de tweede set gastmuzikanten Maartje en Martijn. In deze set speelden ze onmiskenbare meezingers waaronder "Als het golft" van De Dijk waarbij "echte" golven door de zaal gingen waardoor iedereen werd meegevoerd. Ook nummers als "Riders on the Storm"en "Dansen aan Zee" werden sfeervol gebracht.  We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de Tuinfeesten in Spierdijk. Daarover later meer.

Gratis proefles!