Laden...

Presentatie Leerlingen en Popschool 21 april

Datum: 28-04-2017 11:39

Op vrijdagavond 21 april traden leerlingen op in diverse samenstellingen in de foyer van De Brink. Het was een bijzondere avond met een feestelijk tintje omdat de Gitaarschool dit jaar 25 jaar bestaat. Cor werd in de bloemetjes gezet en deze avond was er een Jubileum-loterij. De meeste bezoekers gingen met een leuke muzikale prijs naar huis.

Er werd goed gemusiceerd. Daniël, die bij de Grote Prijs van het Trinitas College de “Publieksprijs” en “Live begeleid” had gewonnen trad op met zijn winnende lied. Een artiest in notendop en dat was goed te zien en te horen. Hij speelde ook o.a. een aantal nummers van Ed Sheeran en wist iedereen te boeien.

The Herons, een popensemble van 5 gitaristen en een drummer, die inmiddels al diverse optreden hebben gehad in de regio, opende de avond met up tempo, swingende muziek. Ze speelden vooral nummers uit de jaren 80 en 90,  waarbij de 3 stemmige zang goed tot zijn recht kwam. De popsschoolband Get Back moest helaas door ziekte van één van de bandleden verstek laten gaan. Zij zullen een ander moment optreden. 

Voor deze avond waren er speciale groepen met leerlingen samengesteld. Met muziek van o.a. Roger Whittaker  gezongen en gespeeld door Renze op gitaar en Jan op de basgitaar. The Shadows en Martin Garrix werden goed vertolkt op elektrische gitaar door Romy en Tim.  Een van de hoogtepunten was de vertolking van het nummer Hotel  California. De beroemde twin gitaarsolo werd goed gespeeld door Pieter en Mitch, zij werden ondersteund door zangeres Marjolein en bassist Frank. Ook speelde Megan een aantal eigen nummers. Ze deed voor het eerst mee en maakte indruk met haar eigen nummers. Frank en Marjolein speelden muziek van o.a. Oasis. Prachtig samen gezongen, een kippenvelmoment. 

De avond werd besloten met een After Party door The Herons. Ook Daniël speelde op verzoek nog een paar nummers en verschillende muzikanten hebben nog een poosje gejamd. Het was een gezellige sfeervolle avond met veel muzikale hoogstandjes. Dit jaar zullen alle activiteiten in het kader zijn van het 25 jarig jubileum.

Kijk bij pagina Media op deze website voor foto's en film!

 

Gratis proefles!