Laden...

Leerlingen Concert 29 juni

Datum: 02-07-2018 12:49

Op vrijdag 29 juni was het Leerlingen Concert in het Brakenkerkje in Obdam. Er waren twee voorstellingen.

18.30 uur. De kinderen speelden in twee groepen. De eerste groep speelde liedjes uit het lesboek 'Say Cheese' en bekende popliedjes zoals One Call Away en Hallo Allemaal. De tweede groep speelde mat moeilijker en snellere nummers zoals Komt Vrienden in het Ronde en We are the Champions in de versie van Crazy Frog. Het laatste nummer was van Bruno Mars, prachtig gezongen en met z'n allen goed meegespeeld. Iedereen had goed geoefend, ze speelden mooi gelijk als een echt orkest.

20.15 uur. Bij de tweede voorstelling speelden wat oudere kinderen, jongeren en volwassenen. Met de bekende hits zoals Havanna en The Final Countdown startte de eerste groep. Het publiek reageerde leuk op de nummers met verschillende stijlen. Daarna was een mix te horen van Klassieke Spaanse muziek, Mozart, Queen en Harry Saksioni. Ook werd er heel mooi gezongen. Met nummers als All Falls Down van Alan Walker en Remedy van Adele.

Al met al twee prachtige voorstellingen, waarbij na afloop onder het genot van een consumptie nog gezellig werd nagepraat.

Kijk bij pagina Media op deze website voor een weergave van de avond!

Gratis proefles!