Laden...

Gitaar leren spelen?

Dat kan, bij Gitaarschool Cor Beemster. Techniek gecombineerd met leuke muziek in veel verschillende stijlen voor alle leeftijden. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docent. Nu ook met Live videolessen!

Meld je nu aan voor een gratis proefles, of neem contact met ons op om je in te schrijven voor lessen in Obdam of Hoorn.

 

Nieuws

Maatregelen tav Coronacrisis

Datum: 15-03-2020 18:36

Vanwege de Coronacrisis worden op dit moment alle lessen digitaal verzorgd.   Je kan je ook nu aanmelden om te starten met gitaarlessen.      

Lees meer »

Voorspeelavond in het Brakenkerkje 13 december

Datum: 13-01-2020 16:23

Vrijdag 13 december was de jaarlijkse Voospeelavond in het Brakenkerkje in Obdam. Met twee voorstellingen, een voor kinderen en een voor jongeren/volwassenen. Met om 18.30 uur; alle kinderen konden hun eigen favoriete nummer kiezen. Van  radio, tv of computerspelletje, uit het lesboek of natuurlijk uit het kerst repertoire. Met zang en samenspel klonk het prachtig in het mooi versierde Braken kerkje. We sloten af met het grote Kinderorkest waarbij alle kinderen samen Blauwe Dag en Rudol

Lees meer »

Project "Basic Music" op basisschool De Caegh

Datum: 25-11-2019 08:20

In oktober is het project “Basic Music“ op basisschool De Caegh gestart. De kinderen van groep 5a en 5b hebben een aantal weken met een halve klas gitaarles van Cor. Het leuke is dat ze de gitaar mee naar huis mogen nemen zodat ze thuis kunnen oefenen. Hierdoor kunnen ze echt een aantal liedjes leren. Tegelijk zijn er ook blokfluitlessen. Op vrijdag 29 november om 14.00 uur is de presentatie van de kinderen die hun kunsten laten horen aan ouders en familie. De kinderen zijn al druk

Lees meer »

Gratis proefles!