Laden...

Gitaar leren spelen?

Dat kan, bij Gitaarschool Cor Beemster. Techniek gecombineerd met leuke muziek in veel verschillende stijlen voor alle leeftijden. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docent. Nu ook met Live videolessen!

Meld je nu aan voor een gratis proefles, of neem contact met ons op om je in te schrijven voor lessen in Obdam of Hoorn.

 

Nieuws

De lessen op locatie in Obdam en Hoorn zijn weer gestart.

Datum: 17-05-2021 19:54

Vanaf 19 mei starten de lessen op locatie weer in Obdam, de Reigerlaan  en op De Caegh. Vanaf 20 mei starten de lessen in Hoorn. De live videolessen blijven optioneel van toepassing. Het Leerlingen Concert in De Brink dat gepland staat op 25 juni kan helaas niet doorgaan. Ik hoop dat dat het volgend schooljaar weer wel kan... Dat is iets om naar uit te kijken!    

Lees meer »

Daniƫl in The Voice Of Holland

Datum: 22-01-2021 11:54

  "Goedemiddag Cor, Eindelijk mag ik het vertellen.... Ik ben volgende week vrijdag te zien op rtl4". Dit bericht onving ik vorige week. Daniël is al jong begonnen met gitaarles en zijn ambities waren al snel duidelijk. Bij de Voorspeelavonden en Leerlingenconcerten van De Gitaarschool kwam zijn talent al vroeg boven. Met zijn goede gitaarspel en prachtige stem wist hij menigeen te roeren. Nu is het moment gekomen dat heel Nederland van hem kan genieten. We hopen dat hij

Lees meer »

Voorspeelavond in het Brakenkerkje 13 december

Datum: 13-01-2020 16:23

Vrijdag 13 december 2019 was weer de jaarlijkse Voospeelavond in het Brakenkerkje in Obdam. Er waren dit keer twee voorstellingen, een om 18.30 uur voor de kinderen en een om 20.30 uur voor jongeren/volwassenen. De kinderen die optraden voor familie en vrienden hadden allemaal hun favoriete nummer gekozen om te spelen. Dit kon een nummer van de radio zijn, van tv of een computerspel, uit het lesboek of het kerstreportaire. Met zang en samenspel klonk het prachtig in het mooi versierde Braken

Lees meer »

Gratis proefles!